naar boven  

Goed ademen, altijd en overal

30-07-2020

Je wordt benauwd, kortademig, gaat snel hoog in- en uitademen en je hebt niks om jezelf rustig te maken en wacht eigenlijk in angst af tot het voorbij is. Als je eindelijk weer ‘op adem bent’ blijft de angst bestaan voor een volgende aanval. Je gaat situaties uit de weg waarin dit zou kunnen gebeuren. Maar is dit wel de oplossing?

Wat als je nu een techniek zou hebben die je direct overal en altijd kan toepassen? Bij The Breathing Academy leer je functioneel te ademen door de specifieke Del Ferro ademhalingsoefeningen. Door deze oefeningen zal je je klachten weten te voorkomen. Dit geeft ontzettend veel rust en vervangt de angst voor een eventueel komende paniek aanval.

Leer een efficiënte methode waardoor je klachten wegsmelten. Dit versterkt je zelfvertrouwen. Zo zal je steeds meer je normale leven kunnen leiden zonder belemmeringen of angsten. Je krijgt als het ware je leven weer terug.