naar boven  

Het team

/>

Ingrid Del Ferro • Directeur

Ingrid Del Ferro is al meer dan 25 jaar directeur, trainer en coach van het Del Ferro Instituut en de founder van the Breathing Academy. Zij heeft de methode rechtstreeks van de grondlegger, haar vader Len Del Ferro, geleerd en heeft in de loop der jaren de techniek verfijnd en up to date gebracht.

lees meer

/>

Annick Melgers • Coach

Annick Melgers is professioneel tennisster en als ademcoach verbonden aan The Breathing Academy. Haar eigen ervaringen met het overwinnen van hyperventilatie en werken in een topsport omgeving maakt van Annick een ervaringsdeskundige.

lees meer

/>

Patrick Wijdenes • Docent

Patrick Wijdenes is sinds 1994 verbonden als trainer aan het Del Ferro Instituut. Hij maakte als jongen van 13 kennis met de Del Ferro Methode en overwon zijn stotteren volledig.

lees meer

/>

Dennis Ensing • Docent

Dennis Ensing heeft als volwassene zijn stotter probleem compleet overwonnen door het toepassen van de Del Ferro Methode. Omdat hij als geen ander weet hoe belemmerend het stotteren kan zijn heeft hij zich aangesloten bij ons instituut om mensen wereldwijd te helpen dit en andere ademgerelateerde problemen op te lossen.

lees meer

/>

Cecilia Goulooze • Allround medewerker & ademcoach i.o.

Cecilia Goulooze is aangesloten als allround medewerker & ademcoach van Del Ferro & The Breathing Academy. Cecilia neemt haar eigen ervaringen met het overwinnen van burn-out met de ademtherapie mee in haar werkzaamheden binnen ons team.

lees meer

/>

Eva Wolf • Psychosociaal therapeut

Eva Wolf, psychosociaal therapeut, mindfulness trainer en NLP-master werkt sinds 2014 bij Del Ferro. Met haar unieke en veelzijdige benadering, helpt zij je om (nog meer) in je kracht te komen en leert zij jou hoe je vanuit je hart kunt leven.

lees meer

/>

Lurdes Alves Martins • Gastvrouw

Lurdes is de receptioniste bij Del Ferro.

lees meer