naar boven  

Genezen coronapatiënten blijken nog met talrijke klachten te kampen

06-10-2020

Genezen coronapatiënten blijken een halfjaar na hun infectie nog met talrijke klachten te kampen. Slechts 5 procent van de Covid-patiënten verklaart geheel klachtenvrij te zijn. De overgrote meerderheid van de ruim duizend coronapatiënten die meewerkten aan het onderzoek verklaart bijna een halfjaar na de eerste symptomen nog steeds vermoeid (86 procent) te zijn. Zes van de tien mensen (59 procent) zijn nog kortademig. Ruim een derde heeft nog steeds last van druk op de borst (36 procent) en hoofdpijn (35 procent).

Bij The Breathing Academy volgen de laatste maanden veel ex corona patiënten de speciaal ontworpen ademtherapie volgens de Del Ferro Methode. Deze wetenschappelijk beproefde ademtherapie is al meer dan 40 jaar geleden speciaal ontwikkeld voor mensen die te kampen hebben met hyperventilatie, kortademigheid, druk op de borst en burn out klachten. De training wordt 1 op 1 gegeven en boekt fantastische resultaten.