naar boven  

Ingrid Del Ferro kandidaat van politieke partij Splinter

18-01-2021

Met trots deel ik je mee dat ik gevraagd ben door lijsttrekker en huidig Tweede Kamerlid Femke Merel van Kooten, om op de kandidatenlijst van haar nieuwe politieke partij Splinter te komen staan.

Ik ondersteun Splinter omdat ik het programma toejuich. Zo wil Splinter dat iedereen in Nederland toegang krijgt tot kwalitatief hoogstaande, toegankelijke en betaalbare zorg en maakt zich er daarom ook sterk voor om niet reguliere stottertherapieën in de basisverzekering te laten opnemen.

Maar ook op het gebied van Kunst en Cultuur laat Splinter zich gelden; zo wil zij zekerheid bieden voor hen die ons land inspireren, die Nederland mooier en esthetischer maken. Kunstenaars en de culturele sector kan daarom rekenen op steun van Splinter. Het algehele bedrag op de Rijksbegroting dat besteed wordt aan kunst en cultuur wordt daarom verhoogd.

Eindelijk een partij die beschermt wat kwetsbaar is en staat voor een solidaire samenleving. Splinter spreekt duidelijke taal en is moedig. Splinter hakt weloverwogen knopen door en neemt de leiding. Splinter houdt van authenticiteit en geeft ons allemaal een belangrijke stem door middel van haar unieke online fractiekamer. Hier kan je (anoniem) jouw suggesties, ideeën en/of opinies doorgeven zodat jij gehoord wordt.

Dus vind jij dat bijvoorbeeld;

  • Zorgverleners structureel een beter salaris moeten krijgen?
  • Het eigen risico bij de zorgverzekeraar moet worden afgeschaft?
  • De huidige wildgroei aan zorgpolissen met ondoorzichtige voorwaarden moet worden geschrapt?
  • Een zorgverzekeraar niemand meer mag weigeren?
  • Extreem hoge beloningen, winstuitkeringen en bonussen aan de top van de zorg moeten worden afgeschaft waardoor er met het geld wat hiermee bespaard wordt, meer handen aan het bed vrij komen voor de mensen die daadwerkelijk zorg verlenen?

Bezoek dan de website van Splinter en lees in begrijpelijke taal waar Splinter voor staat!

Hoe gaaf zou het zijn dat niet reguliere stottertherapieën uit de basis verzekering zouden worden vergoed,  zodat iedereen in Nederland een reële kans krijgt om die therapie te volgen die het beste bij hem of haar past.

Om mee te kunnen doen aan de verkiezingen in maart heeft Splinter ondersteuningsverklaringen nodig om te zorgen dat je in alle kiesdistricten op Splinter kan stemmen. 

Vind jij dat het tijd wordt dat er een verschil wordt gemaakt in de politiek, dan zou het geweldig zijn als jij Splinter zou ondersteunen.

Doe je mee?
Het kost je slechts een bezoek aan jouw gemeentehuis. En ja, je kan nog steeds op een andere partij stemmen tijdens de Tweede Kamerverkiezingen, maar je geeft hiermee iedereen de gelegenheid om ook te stemmen op Splinter.

Bezoek de site voor meer informatie.

Warme groet,
Ingrid Del Ferro