naar boven  

Nr. 1 van de wereld heeft veel baat bij de ademtraining van The Breathing Academy

17-11-2022

Roger Federer, Rafael Nadal, Steffi Graff, Bjorn Borg & Diede de Groot.
Dit is een illuster rijtje waarin Diede de Groot zeker thuishoort. In 2021 heeft zij iets bewerkstelligt wat alleen Steffi Graf is gelukt: het winnen van de golden slam. Dat zijn alle grand slams en de olympisch spelen winnen in 1 kalenderjaar.

Haar palmares is niet wat Diede de Groot zo groot maakt. Dat is haar drive om zichzelf continue te willen verbeteren, stappen voor te zijn op haar concurrenten en de beste te blijven.

“Aan de top blijven is moeilijker, dan aan de top te komen.”

Om aan de top te blijven heeft Diede de ademcoaching voor (top)sporters gevolgd. Met een juiste ademhalingstechniek wordt voortijdige vermoeidheid voorkomen en het bevordert de ontspanning tijdens de slagen. De ademtraining helpt Diede aan de top te blijven en zoals ze zelf aangeeft, gaat ze er zeker mee door!