naar boven  

Long Covid behandeling

30-05-2023

Door de gezondheidsdata van bijna 13.000 Nederlanders te analyseren, heeft een team onderzoekers onder leiding van UMCG-onderzoeker prof. dr. Judith Rosmalen ontdekt dat 1 op de 8 Nederlanders langdurig klachten houdt na COVID-19 diagnose.

Del Ferro / Long Covid klachten

Bij Del Ferro ervaren wij een grote aanmeldingsstroom van mensen die te kampen hebben met Long Covid. Long Covid klachten zijn vooral extreme vermoeidheid, benauwdheid, verwardheid wat vaak gepaard gaat met concentratie verlies. 

Long Covid of een burn-out?

Men associeert Long COVID het meest met problemen met de longen, moeheid of een burn-out. Dat is ook niet zo gek wanneer je je bedenkt dat Long Covid klachten voelt alsof je totaal bent uitgeput. Alles is teveel en je energie level is laag.

Long Covid behandeling

Binnen Del Ferro hebben wij een specifiek Long Covid behandelingsplan opgesteld. 
In 4 prive sessie worden de klachten goed geïnventariseerd, waarna een uitvoerig trainingsprogramma wordt doorgenomen met de specifieke Del Ferro ademhalingsoefeningen. Deze oefeningen geven veel rust in het eigen lichaam, maar vooral zorgen de oefeningen voor meer ruimte om te ademen, waardoor de benauwdheid verdwijnt. Daarnaast helpen de oefeningen voor een betere nachtrust. Door het opbouwen van de energie, een betere nachtrust en het aanleren van een efficiënte ademhalingstechniek, voelen cliënten zich weer als herboren, waardoor zij weer vol aan het leven kunnen deelnemen.

Ervaar jij ook Long Covid klachten? Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis en vrijblijvend (online) informatie gesprek waarin wij alle kunnen uitleggen over onze behandeling tegen Long Covid.