naar boven  

Success stories


Kan weer doorslapen!

10-06-2020

Mijn motivatie om een training bij het Del Ferro Instituut te volgen:

Ik heb al jaren last van slecht slapen, doorslapen en/ of in slaap komen. De ene periode is het wat meer dan de andere, maar wel altijd aanwezig. Op een gegeven moment kwam ik op Instagram: The Breathing Academy tegen. Cursus goede nachtrust. 

Ik leerde van haar om mijn middenrifspier te gaan trainen door bepaalde ademtechnieken toe te passen. Hiervoor ben ik slechts een paar keer naar haar geweest. En warempel ik slaap meer uren aaneen en ik val sneller in slaap. Ik slaap dus beter, langer en dieper.
Natuurlijk heb ik nog wel dagen dat het minder is, maar ik weet nu wel wat ik tegen mijn slaapprobleem kan doen. Dat neemt al heel wat stress weg! 

Ik leerde ook van Ingrid dat deze ademtechniek niet alleen werkt als je slaapproblemen hebt, maar ook als je veel moet praten. Ik sta bijvoorbeeld voor de klas en ik moet de hele dag praten tegen 28 kinderen. Als je dan niet goed je adem gebruikt kan dit ook weer problemen geven denk aan hyperventilatie of stress. Dus op mijn werk of tijdens mijn werk pas ik regelmatig de ademtechniek toe. Ik ben nu meer ontspannen en heb ik meer adem als ik tegen de kinderen praat. Kortom het goed en juist gebruiken van mijn middenrifspier heeft mij veel ‘lucht’ gebracht. Ik raad een ieder, die deze klachten heeft, aan om de cursus te gaan volgen. 

Natascha Muskiet juni 2020.


Natascha • Goede nachtrust training